Boka
Visningsstäd

Är det dags att flytta och lägga ut hemmet till försäljning? Anlita då oss på Walles Lokalvård så tar vi hand om all städning innan visningen sätter igång. Kontakta oss idag för att boka visningsstäd!

 

Fokusera på visningsstäd

Om du behöver städa din bostad för en visning är det otroligt viktigt att städningen blir grundligt utförd. Hur din bostad ser ut och vilket skick den är i påverkar direkt hur stort intresse potentiella köpare får för din bostad.

Om ditt hem är smutsigt och skräpigt kommer det påverka intrycket av hela bostaden vilket kan försämra dina försäljningsmöjligheter. Trots att de flesta är medvetna om detta är det tyvärr inte lika många som tänker tanken att ta in professionell hjälp för visningsstäd. De flesta tror sig kunna städa lika bra själva. Det som är viktigt att tänka på är att vissa besökare tittar på detaljerna.

Vi lämnar din bostad i tipp topp skick för att garantera att dina potentiella köpare får ett trevligt intryck av bostaden. Du kan också anlita oss om du är i behov av flyttstädning. Läs mer om detta här.

Vill du ha hjälp med storstädning?

Anlita oss för visningsstäd

Damm på elementen, smutsig toalett eller skräp i fönsterbrädan kan direkt sänka trivseln i bostaden vilket kan påverka din visning negativt. För att undvika det krävs det att städa bostaden noggrant och ordentligt innan visningen. Om du vill vara säker på att städningen blir ordentligt utförd kan du kontakta oss på Walles lokalvård – vi är experter inom städning. Vi vet vilken standard som ställs på visningsstädningar och hur vi ska uppnå det resultatet på bästa möjliga sätt. Därför kan du känna dig fullkomligt trygg när du anlitar oss för att städa din bostad inför din visning.

Vi är motiverade att hjälpa dig på bästa sätt vi kan med att sälja din bostad – genom att ge högkvalitativ städservice. Våra städare har ett öga för detalj och arbetar oerhört noggrant och effektivt för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt. 

visningsstäd i ett sovrum

Såhär bokar du visningsstäd

Begär offert

Fyll i formuläret på hemsidan, skriv in önskat datum samt nödvändig info.

Återkoppling

Vi återkopplar till dig så fort vi har möjlighet. Där går vi igenom din förfrågan.

Utförande

Vi utför bokad tjänst. Snabbt, professionellt och alltid till ett bra pris.