expertis inom,

storstädning

Känner du behovet av att få hemmet rent och fräscht, men inte har tiden? Ingen fara, kontakta oss på Walles Lokalvård idag så går vi tillsammans igenom vad det är som behövs göras utifrån dina önskemål och förutsättningar. Varmt välkommen att boka storstädning!

Storstädning i ettt badrum

storstädning för de
lilla extra

Hos oss på Walles lokalvård kan du få hjälp med allt inom städning och lokalvård. En av tjänsterna i vårt utbud är storstädningen. Många kunder bokar storstädning då de ska rusta upp ett hus på gården eller efter en renovering. En sådan städning kan även vara lämplig att utföra för dig som inte har tiden för att städa ditt hem efter långa arbetsdagar eller liknande. Låt våra städhjältar underlätta din vardag genom att ta hand om storstädningen i ditt hem. Vi anpassar oss efter dina önskemål och behov. 

Du som kund väljer själv om du vill boka storstädningen inom en regelbunden basis eller om du vill anlita oss på Walles Lokalvård vid behov.

intresserad av våra tjänster? Kontakta oss idag
storstädning inom
dess former

Vi har arbetat inom lokalvård under många år och storstädning är en av våra expertisområden. Genom att anlita oss för din storstädning behöver du inte vara orolig för att få ett halvdant resultat. Vi tar storstädning för vad det är – en stor städning. Vi går in på djupet och kan få bort den mest ingrodda smutsen och ge dig som kund ett skinande rent resultat. Våra städare arbetar effektivt, noggrant och detaljerat. Vi gillar utmaningar och har inställningen att ingen städning är för stor eller för svår.

Vi är självsäkra i vår kompetens och kan garantera dig som kund att du kommer få ett resultat du blir nöjd med. Vi går igenom vad storstädningen innefattar innan vi sätter igång ifall det är något speciellt du vill att vi ska prioritera. Din önskan är vår lag och om du har några speciella önskemål tar vi självklart hänsyn till det.

Storstädning i ett nystädat sovrum