om walles,

lokalvård

På Walles Lokalvård är vi proffs på städning i alla dess former. Varje månad utför vi fler än 300 kvalitetssäkrade städuppdrag i Borås med omnejd. Välkommen hit!

Glada Kunder - Glada anställda

"Jag rekommenderar Walles Lokalvård till alla som funderar på hemstädning. Punktliga, noggranna städare. Hembesök innan man bestämmer sig och självklart bästa priset."

Alexandra N

"Jag är så nöjd med min städning. Välgjort och omsorgsfullt arbete, utfört av proffs. Tydlig specifikation för vad som ska städas och hur det går till."

Titti N

"Jag är jättenöjd! Trevlig personal, bra bemötande från kontoret och alltid noggrann och grym städning. Det är fint in i minsta detalj när dem varit här. Rekommenderas varmt!"

Familjen Persson

uppnå bästa resultat
genom visningsstäd

Vårt löfte löfte om Feel-Good-Service stannar inte där

Det innebär också att vi erbjuder våra anställda konkurrenskraftiga villkor och en bra arbetsplats samt att vi alltid ser till att de har rätt ansvarsförsäkring – för både din och deras säkerhet.

Din trygghet

Det är av stor vikt för oss att du skall känna dig trygg i att våra anställda finns på plats i ditt hem. Det är ett förtroende som vi tar på stort allvar och vi har beprövade säkerhetsrutiner på plats för att hantera bland annat nycklar, dörr- och larmkoder. Kontakta oss gärna för mer information om våra säkerhetsrutiner. Läs också mer om vår Feel-Good-Service här.

Alltid lågt pris

Vi lever låga priser. Detta kommer vi aldrig att ändra på. Klicka på någon av länkarna för information om pris på hemstädning, pris på flyttstädning, pris på storstädning samt pris på fönsterputs.