En trivsam
arbetsplats

Att hålla kontoret rent och fräsch är viktigt, då många timmar spenderas på sitt arbete. Dock kan det vara svårt att få ihop tiden, låt oss på Walles Lokalvård ta hand om kontorsstädning på ditt konotor och kom till ett nystädat kontor.

Boka kontorsstädning

Om du har ett kontor ansvarar du för att det hålls i ett rent och fräscht skick. Om du sitter själv på ditt kontor eller har ett fåtal anställda kanske du väljer att städa av kontoret en gång i veckan på egen hand. Det kan vara hanterbart för mindre verksamheter och kontor. Så fort verksamheten börjar växa sig lite större eller medarbetarna börjar bli lite fler är det lätt att börja slarva med städningen.

Om du behöver hjälp med kontorsstädningen vill vi hjälpa dig. Vi på Walles lokalvård har arbetat med kontorsstädning under många år och har god kunskap av branschen. Alla städare hos oss är kompetenta, professionella och tar varje jobb på största möjliga allvar. Ni bestämmer själva om ni vill boka in kontorsstädning regelbundet ellet vid behov.

Vill du ha hjälp med fönsterputs?

Skinande kontorsplatser

Vi vet på så sätt vad vi ska hålla utkik efter och prioritera när vi utför kontorsstädning. Därför kan du som anlitar oss förvänta dig ett skinande rent kontor varje gång vi kommer förbi och städar. Genom att låta oss städa ditt kontor behöver du inte stressa över att städa kontoret själv och kan istället fokusera på din verksamhet. Genom professionell kontorsstädning kan din kontor hållas i tipp topp skick.

Ett rent och fräscht kontor gör kontoret trevligare att vistas i, vilket gör dina medarbetare mer produktiva och effektiva. Kontorsstädning kan på så sätt vara rent lönsamt för dig som driver företag. Kontakta oss idag om du har frågor eller vill boka kontorsstädning!

Såhär bokar du kontorsstädning

Begär offert

Fyll i formuläret på hemsidan, skriv in önskat datum samt nödvändig info.

Återkoppling

Vi återkopplar till dig så fort vi har möjlighet. Där går vi igenom din förfrågan.

Utförande

Vi utför bokad tjänst. Snabbt, professionellt och alltid till ett bra pris.