Professionell
fönsterputs

Vi på Walles Lokalvård finns här för att underlätta för er i flytten så att ni kan fokusera på ert nya hem. Så är du påväg att flytta? Kontakta oss redan idag för en offert. Varmt välkommen att boka flyttstädning!

Gnistrande rena fönster

Hos oss på Walles lokalvård kan du få hjälp med alla dina städbehov, inklusive fönsterputsning. Fönsterputs ingår inte i vårt standardutbud men kan köpas till eller bokas separat. Hos oss hittar du några av branschens bästa städproffs som alla har lång erfarenhet av branschen.

Fönsterputsning kan verka enkelt men om du någonsin rengjort fönstren så vet du säkert att det är ganska svårt att få dem skinande rena. När du anlitar oss för att putsa dina fönster behöver du inte vara orolig för att få ett fläckigt eller halvdant resultat. Vi nöjer oss inte med vår fönsterputsning förrän du som kund känner dig fullkomligt nöjd. Vi prioriterar säkerheten hos våra anställda och all fönsterputsning genomförs med säkerhet i fokus. Vi använder oss av effektiva rengöringsmedel och våra städare arbetar otroligt effektivt och noggrant.

Vill du ha hjälp med fönsterputs?

Boka vid behov

Det går lika bra att anlita oss för en enstaka fönsterputs då och då som att boka oss för regelbunden fönsterputsning. Slipp bli irriterad på fettiga och dammiga fönsterrutor, låt oss hjälpa dig putsa dem och ge dig skinande rena fönster som du kan njuta av varje dag.

Vi prioriterar våra kunder och vill att alla kunder ska känna sig trygga när vi kommer hem till dem och utför städjobb. Därför är alla våra städare trevliga, socialt kompetenta och kommer till jobbet med ett leende på läpparna varje dag.

Vi vill vara ditt självklara val av firma varje gång du behöver hjälp med att putsa dina fönster. Vi kan garantera att du inte kommer att bli besviken. Varmt välkommen att boka din tid för fönsterputsning.

Såhär bokar du fönsterputs

Begär offert

Fyll i formuläret på hemsidan, skriv in önskat datum samt nödvändig info.

Återkoppling

Vi återkopplar till dig så fort vi har möjlighet. Där går vi igenom din förfrågan.

Utförande

Vi utför bokad tjänst. Snabbt, professionellt och alltid till ett bra pris.