Experter på
flyttstädning

Vi på Walles Lokalvård inns här för att underlätta för er i flytten så att ni kan fokusera på ert nya hem. Så är du påväg att flytta? Kontakta oss redan idag för en offert. Varmt välkommen att boka flyttstädning!

Fokusera på ditt nya hem

Flyttstädningen må vara det kanske vara ett tidskrävande momenten med att flytta. Låt oss ta hand om detta, flyttstädning är vårt expertisområde och är något vi har stor vana av och gör för jämnan. När du flyttar ska du fokusera på ditt nya hem och att komma till rätta. Om du anlitar oss på Walles Lokalvård för att utföra din flyttstädning kan du få oerhört prisvärd städservice av en professionell städfirma med ett fantastiskt resultat.

Vi på Walles Lokalservice erbjuder också visningsstäd. Att se till att hemmet är skinande rent och stilrent påverkar direkt hur stort intresse potentiella köpare får för din bostad. Vi lämnar din bostad i bästa skick för att garantera att dina potentiella köpare får ett trevligt intryck av hemmet.

Spar din tid och fokusera på din nya flytt, och vi tar hand om både städningen innan det är dags för visning samt flyttstädningen. Läs mer visningsstäd här.

Vill du ha hjälp med flyttstädningen?

Högsta kvalité

Vi har lång erfarenhet av branschen och alla våra städare är kunniga, erfarna och arbetar effektivt och noggrant. Vi vet hur viktigt det är att flyttstädningen utförs noggrant. Därför lägger vi ner all tid och energi som krävs för att ge varje kund ett resultat av samma höga kvalité.

Resultatet vi lämnar är alltid fläckfritt och om du som kund mot förmodan inte är nöjd åtgärdar vi självklart felet så fort vi kan. Vi bryr oss om våra kunder och gör allt vi kan för att bidra med städservice av så hög kvalité som möjligt. Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående våra tjänster eller efterfrågar en offert för din flyttstädning.

Storstädning i ettt badrum

Såhär bokar du flyttstädning

Begär offert

Fyll i formuläret på hemsidan, skriv in önskat datum samt nödvändig info.

Återkoppling

Vi återkopplar till dig så fort vi har möjlighet. Där går vi igenom din förfrågan.

Utförande

Vi utför bokad tjänst. Snabbt, professionellt och alltid till ett bra pris.